Att koka röd grönkål i en soppa är en av de dåligaste idéer. Kålen blir grön (hur funkar det?) och soppan blir lila. Men den värmde en ond hals och smakade gott om man blundade.
Oh the horror
14 september, 2010 av ylva
Publicerat i soppa | Taggad förkylning, röd grönkål, skräck, soppa | Kommentera
Arkiv
Länklista
- ananas aubergine bacon bananer barndom Berlin blomkål blåbär Bondens marknad broccoli bönor chili choklad citron D'elidas deg dumplings fetaost fisk friterat frukost förkylning gnocchi gröna bönor habanerosalsa hallon höst ingefära jordnötssmör kantareller koriander korv kyckling kärlek kål köttbullar lagerblad lammfärs lammkorv lasagne lathet livet majs mango mangold nudlar pannkakor paprika pasta peccorino pepparkaka persikor pizza potatis rosmarin sallad salvia soppa spanien spenat spiskummin squash stöld söndag tacos tomater tomatsås tv tyska vispgrädde vitlök vänner wagamama äpplen ärtor
Kategorier
Lämna en kommentar